e-SMRŠAVIO SAM 40 KILA I NE DEBLJAM SE

I ni sekunde nisam bio gladan 🙂 Knjiga zaslužna za topljenje nekoliko tona viška kila prijatelja, poznanika, ali i neznanaca koji su prijavili pobjedu, na vašem tabletu ili telefonu za cijenu dva piva 🙂

Na putu mojih brojnih neuspješnih pokušaja, a onda i mršavljenja bez jednog jedinog dana gladovanja, naučio sam i kako zdravo skidati kile, što, ali i zašto!, jesti. I eto, zapisao sam to u, kako ga zovem, romanu o mršavljenju.

Samo na .epub formatu. Čim evidentiram uplatu šaljem na e-mail, ili, želite li, na Kindle e-mail.

 

5,00 € (37,67 kn) uključ. PDV

Kupi odmah

Opis

Zbog debljanja i, općenito, načina života umalo sam umro. Hajde, ako ne umro, malo je nedostajalo da se ozbiljno razbolim. Zbog nestručnog mršavljenja zamalo sam postao invalid. “Savjetujte se s liječnikom” ne ispisujem da bih izbjegao eventualne sudske tužbe, nego zato što sam zdravljem platio što se nisam savjetovao s liječnikom, liječnicima.

Cijela industrija mršavljenja dobrim se dijelom zasniva na debeljkovu zanosu u trenutku kupnje nekog aparata, preparata, knjige… I taj zanos već idućeg jutra često splasne u novi u nizu poraza zbog nedostatka volje. No, treba li vam podrška, prijatelj, ova knjiga bi to mogla biti. Prijatelj koji će vas bodriti.

Recenzije (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “e-SMRŠAVIO SAM 40 KILA I NE DEBLJAM SE”